Supportersvereniging Nieuwjaarsmixtoernooi 2024

Date(s) - 06/01/2024
Hele dag

Categorieën

Op zaterdag 6 januari zal de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden worden van V.V. ”Steenbergen” in de kantine op het sportpark aan de Seringenlaan.

Alle leden zijn hiervoor natuurlijk van harte welkom, maar zeker ook onze vrijwilligers, sponsors, buren en allen die een blauwwit hart hebben.

De kantine hiervoor is geopend om 16:30. De voorzitter zal zijn Nieuwjaars toespraak(je) houden rond 17:00.

Maar er wordt ook lekker gevoetbald: de supportersvereniging organiseert een mix voetbaltoernooi, waarin alle seniorenleden opgedeeld zullen worden en in andere samenstelling het jaar begonnen zal worden. Dit toernooi start om 14.30u en zal tijdig stoppen, zodat iedereen in de gelegenheid is om de Nieuwjaarsreceptie bij te wonen.

Hopelijk zien we jullie allen en kunnen we elkaar de hand schudden op een prachtig en sportief 2024.