728x90ad
VV Steenbergen

Start WK-Pool

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/11/2022 - 18/12/2022
Hele dag

Categorieën


Op zondag 20 november start het WK in Qatar, waarin 32 landen gaan strijden om de Wereldtitel. Tijdens het afgelopen EK hebben we een EK-pool georganiseerd (via Scorito), waarop we veel positieve reacties kregen. Vandaar dat we ook voor dit toernooi een Pool organiseren. Leden van V.V. “Steenbergen” kunnen zich vanaf nu opgeven en hun verwachtingen invullen.

De nummer 1 wint, naast eeuwige roem, een shirt van Mystery Voetbal Box, de nummer 2 kan een uur gaan zaalvoetballen (of een andere activiteit in de grote zaal van ’t Cromwiel) en de nummer 3 wint de enige, echte V.V. “Steenbergen”-sjawl.

Tijdens de EK-editie wist Danny Kolkhuis Tanke te winnen, hij werd hierbij verrast met een wedstrijdshirt van het Schotse Aberdeen FC. Hoewel hij zijn concurrenten voor het komende WK niet te veel wijzer wil maken, komt hij nog wel met een tip: ‘Blijf bij je eerste ingeving, dat is vaak het beste’.

Aanmelden voor de WK-Pool kan vanaf nu, via deze link. Deelnemers die al een Scorito-account hebben kunnen met dat account meedoen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *