728x90ad
VV Steenbergen

Sportfestival 2022

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/07/2022
14:00 - 23:00

Locatie
Sportpark Seringenlaan

Categorieën


Op zaterdag 2 juli vindt het Sportfestival 2022 plaats! Alle activiteiten vinden plaats op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen tussen 14.00 – 23.00 uur. De opening wordt verzorgd door jonge meiden van ’t R@velijn die speciaal ter ere van het Jubileumjaar een Jubileummove hebben gemaakt. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te dansen en dit Sportfestival sportief af te trappen.

Finale mega-zeskamp
Elke finalist uit de voorronde van de mega-zeskamp strijdt op 2 juli in de grote finale. Zes teams bewijzen met grote en kleine spellen dat zij toch echt wel de sportiefste, sterkste en snelste kern zijn van de gemeente Steenbergen. Wie gaat er met de winst vandoor? De finale start om 14.00 uur

Jeugdvoetbaltoernooi
Er vindt ook een jeugdvoetbaltoernooi plaats tussen de verschillende kernen. Kinderen tussen de 12-16 jaar hebben zich in mei gekwalificeerd voor het eindtoernooi op 2 juli. Om 15.00 uur start de strijd om de titel ‘Beste voetbalteam van het Jubileumjaar’.

Sportverkiezingen
Terug van weggeweest: de Sportverkiezingen van de gemeente Steenbergen. Speciaal in dit feestelijke jubileumjaar worden de verkiezingen weer georganiseerd. Er zijn diverse categorieën en er wordt een speciale aanmoedigingsprijs uitgereikt. De uitreiking start om 19.00 uur.

Maak kennis met de verenigingen
De gemeente Steenbergen heeft een rijk sportverenigingsleven. Tientallen verenigingen zetten zich in om inwoners te laten sporten en bewegen. Tijdens het Sportfestival zijn er sportorganisaties en -verenigingen aanwezig om inwoners kennis te laten maken met sport en de vereniging. Dus heb je altijd al eens willen tennissen, wielrennen, fitnessen of volleyballen? Kom naar het sportpark in Steenbergen en maak kennis met de sport. De markt vol verenigingen is geopend van 14.00 tot 17.00 uur

Feesttent
Tijdens het hele Sportfestival, van 14.00 – 23.00 uur is er muziek. In een gezellige feesttent op de atletiekbaan draait overdag een DJ muziek. ’s Avonds is er een optreden van Marijn van Geel. Hier en daar staan er ook foodtrucks om tijdens het sporten en dansen te genieten van een heerlijke versnapering.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *