728x90ad
VV Steenbergen

Sport- en Spelmiddag

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/12/2017
13:00 - 15:30

Locatie
Sporthal 't Cromwiel

Categorieën


Steenbergen – Op woensdag 27 december wordt de traditionele sport- en spelmiddag georganiseerd voor de basisschooljeugd in sporthal ’t Cromwiel, waarbij de sportverenigingen Badmintonvereniging Steenbergen, sv Diomedon en V.V. “Steenbergen” zorgen voor diverse leuke en sportieve spellen deze middag.

De kinderen, zowel leden als niet-leden van de verenigingen, vriendjes en vriendinnetjes, worden om 13.00 uur verwacht in sporthal ’t Cromwiel.

De middag wordt rondom 15.30 uur afgesloten. De deelname aan de sport- en spelmiddag is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Dus heb je zin in een sportieve en leuke middag in de Kerstvakantie? Kom de 27e naar ’t Cromwiel, je bent van harte welkom! Voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden met één van de deelnemende verenigingen of via martijn.hagens@gmail.com

De organisatie van dit sportieve evenement voor de basisschooljeugd is in handen van Mini-supportersvereniging vv Steenbergen, Badmintonvereniging Steenbergen, sv Diomedon en V.V. “Steenbergen”.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *