Sponsoravond

Date(s) - 16/11/2023
Hele dag

Categorieën Geen Categorieën

De sponsorcommissie van de voetbalvereniging Steenbergen organiseert op donderdagavond 16 november een sponsoravond.

Onder het motto “HET NIEUWE ELAN” worden alle sponsoren van de vereniging uitgenodigd in de kantine van de vereniging op het sportpark aan de Seringenlaan.

Net als bij veel verenigingen zijn ook bij V.V. “Steenbergen” bedrijven die als sponsor willen optreden niet meer weg te denken en van levensbelang.

De voetbalvereniging mag zich verheugen in het feit dat heel veel bedrijven uit Steenbergen en omgeving de vereniging een warm hart toedragen en jaarlijks voor een financiële bijdrage zorgen.

Dat gebeurt b.v. via het plaatsen van een reclamebord langs één van de velden, via bal en shirtsponsoring of via andere bijdragen die niet altijd zichtbaar zijn maar vaak wel heel belangrijk en welkom zijn.

Maar om de sponsoren te laten zien wat er met hun bijdrage zoal gebeurt worden ze die avond uitgenodigd om dat te komen bekijken. Op het sportpark hebben de laatste paar jaar heel veel veranderingen plaatsgevonden.

Zo zijn een 8-tal nieuwe kleedgebouwen verrezen met daarbij behorende ruimtes, heeft de kantine van de vereniging afgelopen zomer een metamorfose ondergaan en staat er voor komende winter alweer een nieuwe verbouwing op stapel.

Door aanwezig te zijn op de sponsoravond kunnen de sponsors, zo dat nog niet gebeurd mocht zijn, met eigen ogen zien dat V.V. “Steenbergen” volop aan de weg timmert om up to date te blijven.

Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de aanwezigen worden bijgepraat.

Bijgepraat door niet zomaar iemand, maar door een bekende Nederlander en oud-Steenbergenaar, die zelf nog bij V.V. “Steenbergen” heeft gevoetbald en als gastspreker zal gaan optreden.

Wie dat is laten we liever nog even in het midden, want we willen het niet alleen leuk, maar ook spannend houden.

Alle huidige sponsoren en bedrijven die geïnteresseerd zijn om sponsor te worden, worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze sponsoravond (inloop vanaf 19.30u). Heeft u onverhoop uw uitnodiging gemist? Mail dan naar sponsoring@vvsteenbergen.nl.