728x90ad
VV Steenbergen

Reünie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2023
Hele dag

Locatie
Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën


Op zondag 19 maart, tijdens het jubileumweekend, zal V.V. “Steenbergen” een grote reünie organiseren. Jos Bolders, Goof Musters, Wim vd Wegen en John Rommers zijn al enkele maanden bezig met deze reünie voor (oud)-leden.

Via oude ledenlijsten, foto’s en mond-tot-mond-reclame worden zoveel mogelijk namen en gegevens vergaard. Het doel is om zoveel mogelijk leden persoonlijk uit te nodigen, liefst per e-mail maar ook postadres zijn goed bruikbaar.

De commissie roept dan ook alle huidige leden op om zoveel mogelijk namen (liefst incl. contactgegevens) door te sturen naar onderstaande contactgegevens. Daarnaast hoopt het dat de oud-leden die half januari geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, zich nog vooraf zullen melden zodat een goede inschatting van de drukte gemaakt kan worden.

De organisatie van de reünie ligt bij John Rommers (tel: 06-53354493 / mail: j.rommers@hotmail.com)

Voorafgaand aan de reünie wordt er Walking Football gespeeld, om 13.15u zal er door diverse enthousiastelingen afgetrapt worden.

Foto’s
De commissie roept verder nog op om foto’s uit vervlogen tijden vooraf af te geven bij John Rommers (Seringenlaan 130) of hierover contact over op te nemen met John. Uiteraard zullen we er na de reünie voor zorgen dat ze weer bij de juiste personen terug worden bezorgd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *