728x90ad
VV Steenbergen

PhoneHouse: “Bellen voor je club”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2020 - 31/12/2020
Hele dag

Locatie
PhoneHouse Steenbergen

Categorieën


Bellen voor je Club is DE makkelijkste manier om jouw vereniging financieel te steunen, zonder dat het jou iets extra’s kost! Iedereen die jouw vereniging een warm hart toedraagt en zijn mobiele abonnement afsluit of verlengt, een internet aansluiting en/of een prepaid telefoon aanschaft bij The Phone House kan daarmee de vereniging op een simpele manier steunen.

Support je Club
Bellen voor je Club is een initiatief van The Phone House waarbij je jouw vereniging steunt door de transactiegegevens van jouw aankoop bij The Phone House door te geven aan de contactpersoon bij jouw vereniging.

Zo kunnen bijvoorbeeld 25 personen al snel € 250,- voor de club opleveren. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent van de club, iedereen is welkom om de club te
steunen; natuurlijk leden, maar ook familie, buren, vrienden, zakenpartners, etc. Ken je iemand die aan een nieuwe abonnement en/of telefoon toe is, wijs hem op deze actie en vraag naar zijn transactiegegevens. Zo kan V.V. “Steenbergen” hier in deze financieel onzekere tijden van profiteren.

Bij The Phone House steun je op een simpele manier jouw club, krijg je altijd de beste deal en profiteer je ook nog eens van de volgende unieke services:
* 14 dagen je telefoon op proef
* Al je gegevens (contacten, SMS’jes, foto’s en muziek) worden GRATIS van je oude naar je nieuwe telefoon overgezet
* Product niet op voorraad? Dan binnen 24 uur thuisbezorgd!

Deze unieke services zijn uitsluitend te verkrijgen bij The PhoneHouse! De actie geldt tot en met 31 december 2020.

U vindt PhoneHouse Steenbergen op het adres: Geert Vinckestraat 2 A (4651 DJ – Steenbergen)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *