728x90ad
VV Steenbergen

Nieuwjaarstoernooi & Nieuwjaarsreceptie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/01/2018
15:00 - 21:00

Locatie
Sportpark Seringenlaan

Categorieën


Op zaterdag 6 januari organiseert V.V. “Steenbergen” een nieuwjaarstoernooi voor de seniorenteams en trainers/leiders/vrijwilligers van onze vereniging.

Vanaf 15.00u zal het Mix-toernooi starten, alle leiders van de seniorenteams behalve het 1e elftal (dat reeds een oefenduel bij VVC’68 gepland heeft) zijn inmiddels benaderd en voor uiterlijk vrijdag 22 december dienen spelers zich via deze leiders op te geven bij de organisatie.

Alle deelnemers worden gemixt en spelen een 7×7 toernooi, tot ongeveer 16.30u. Locatie zal uitsluitend het kunstgrasveld zijn, dat alleen bij sneeuw niet bespeelbaar is.

Na het toernooi is er uiteraard ruim de gelegenheid om zich op te frissen en klaar te maken voor de Nieuwjaarsreceptie in de kantine. Hiervoor zullen ook alle sponsors uitgenodigd worden door de sponsorcommissie, terwijl ook de ouders en supporters natuurlijk van harte welkom zijn.

Rond 17.30u zullen Jan Heshof (sponsorcommissie) en voorzitter Marco van Kaam aan het woord komen, waarna we gezamenlijk een glas champagne zullen heffen, vooruitblikkend op een mooi 2018.

Hierna volgt een gezellig samen zijn tot circa 21.00u.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *