728x90ad
VV Steenbergen

Jeugdzaalvoetbaltoernooi

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/01/2020
09:00 - 18:00

Locatie
Sporthal 't Cromwiel

Categorieën


De winterstop komt al snel in zicht en daarmee zit de eerste seizoenshelft erop. Buiten wordt het brrr, nat en koud! Om toch lekker bezig te zijn met een bal organiseren we dit jaar weer een gemengd zaalvoetbaltoernooi in Sporthal ’t Cromwiel.

Op zaterdag 4 januari is het “Cromwiel” heel even van “V.V. Steenbergen”. Alle spelers kunnen zich tot 21 december aanmelden bij hun trainer/leider, waarna er per leeftijdscategorie teams worden gemaakt. Zet het alvast in je agenda!

Bekijk dit filmpje om wat inspiratie op te doen en dan zien we jullie dan 4 januari shinen? De allerkleinsten zullen starten om 9.00 uur en de oudste eindigen om 18.00 uur. De exacte indeling zal later bekend gemaakt worden.

Na inspanning komt ontspanning: vanaf 17.00 uur is de kantine geopend om te proosten op een mooi 2020. Het bestuur nodigt langs deze weg graag al haar leden en supporters uit om deze Nieuwjaarsreceptie te bezoeken. Rondom de Nieuwjaarsreceptie zal DJ Christ Antonissen de avond verder muzikaal begeleiden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *