728x90ad
VV Steenbergen

Inleveren strookjes & opbrengst verkoop loten Loterij Wielercriterium

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 24/03/2018
09:00 - 12:00

Locatie
Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën


De in te vullen strookjes van de verkochte loten in te leveren verplaatst kunnen worden ingeleverd op zaterdag 17 maart (10.00u – 17.00u). Dit kan dan uiteraard in onze kantine/bestuurskamer!

Verkoop loten loterij Stichting Wielercriterium Steenbergen
De Stichting Wielercriterium Steenbergen bestaat dit jaar 75 jaar en zij heeft ons als voetbalvereniging gevraagd mee te helpen bij het verkopen van loten voor de jubileumloterij. Dat doen wij uiteraard graag. Mede vanwege dit jubileum vindt op zondag 17 juni het NK Jeugdwielrennen (8 t/m 14 jaar) plaats in Steenbergen.

De Stichting Wielercriterium heeft zelf geen leden en zij kan onze hulp dus heel goed gebruiken. En, niet onbelangrijk, de verkoop van loten levert V.V. Steenbergen geld op. Als wij er met alle leden samen in slagen 1.000 loten te verkopen dan levert het ons als voetbalvereniging 1.000 euro op. De trekking van de loterij is op zondag 17 juni, en er zijn prachtige prijzen te winnen (zie onderstaand). Loten kosten € 2,50 per stuk (€ 0,50 per lot gaat naar V.V. Steenbergen) en wanneer leden van V.V. Steenbergen 1.000 loten of meer verkopen, krijgen wij bovenop de vaste bijdrage ook nog eens € 500,-.

Dit is een financiële buitenkans voor onze vereniging die wij als bestuur graag willen pakken. De opbrengst kunnen we gebruiken voor nieuw materiaal zoals doeltjes die we vanwege nieuwe spelvormen in het nieuwe seizoen hard nodig hebben. Ook willen we als vereniging de tribune een flinke opknapbeurt geven en voorzien van blauwe stoeltjes en ook daar is een financiële bijdrage meer dan welkom.

Wij hebben als voetbalvereniging de slagkracht om dit samen voor elkaar te krijgen. Daarnaast helpen we er een collegavereniging mee die met een groep vrijwilligers een mooi evenement voor Steenbergen aan het voorbereiden is (zie onderstaand)

De start van de lotenverkoop is op zaterdag 6 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van V.V. Steenbergen. We streven ernaar eind februari alle loten verkocht te hebben. Op zaterdag 3 maart zamelen we de opbrengst van de verkoop in. Trainers en leiders hebben afgelopen maandag enveloppen met daarin de loten ontvangen, welke ze kunnen verspreiden onder spelers zodat de verkoop kan beginnen.

We rekenen erop dat je ons hiermee wilt helpen. Als vereniging kan ons dit een mooie bijdrage opleveren. En wie weet, jou wel een mooie prijs in de loterij.

Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw medewerking. Mochten er nog vragen zijn, richt je dan tot je trainer of leider.

Bestuur V.V. “Steenbergen”
Prijzenpakket jubileumloterij stichting wielercriterium Steenbergen ten gunste van het 75- jarig jubileum en ten bate van de organisatie van de Nederlandse kampioenschappen wielrennen jeugd op zondag 17 juni 2018

Hoofdprijs: 1.000 euro contant
1e prijs: Mountainbike t.w.v. 600 euro
2e prijs Reis cheque t.w.v. 400 euro
3e prijs Big Green Egg t.w.v. 650 euro
4e prijs Boodschappenpakket t.w.v. 200 euro
5e prijs Steenbergen Steengoed cheque t.w.v. 200 euro
6e prijs Dinercheque voor 4 personen t.w.v. 200 euro
7e prijs Navigatiesysteem t.w.v. 150 euro
8e prijs Dinercheque voor 2 personen t.w.v. 100 euro
9e prijs Steenbergen Steengoed cheque t.w.v. 100 euro

Prijs per lot € 2,50 (Trekking op zondag 17 juni 2018)

De opbrengst van bovengenoemde loterij wordt door de Stichting Wielercriterium Steenbergen besteed aan de organisatie van een wieler driedaagse. Op vrijdag 15 juni wordt er een fiets oriëntatietocht georganiseerd voor de recreatieve fietser.

Tevens zullen er die dag dikke banden races worden gehouden waaraan leerlingen van alle scholen uit de Gemeente Steenbergen zullen deelnemen en zullen de Nederlandse Kampioenschappen voor I.D.-renners plaatsvinden (renners met een lichamelijke beperking).

Dezelfde dag wordt er ‘s avonds in een feesttent op de Markt een Hollandse artiestenavond georganiseerd waarop diverse plaatselijke en regionale artiesten zullen optreden. De entree voor deze avond is gratis.

Zaterdag 16 juni zal de jaarlijkse Koos Moerenhout Classic plaatsvinden, dit keer wat later zodat het gecombineerd kon worden met dit jubileumweekend.

En op zondag 17 juni organiseert de Stichting Wielercriterium Steenbergen de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdwielrenners vanaf 7 t/m 14 jaar voor zowel meisjes als jongens op het bekende parcours in de binnenstad van Steenbergen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *