728x90ad
VV Steenbergen

Foto’s nemen t.b.v. voetbalplaatjesactie Albert Heijn Achterberg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/08/2017
Hele dag

Locatie
V.V. Steenbergen

Categorieën


In het najaar van 2017 organiseert V.V. “Steenbergen” in samenwerking met sponsor Albert Heijn Achterberg een fantastische actie: vanaf zaterdag 21 oktober krijg je V.V. “Steenbergen”-voetbalplaatjes bij besteding van je boodschappen bij de Albert Heijn Achterberg (m.u.v. tabak & alcoholische producten).

Je kunt hiermee dus de gehele vereniging sparen: van het eerste elftal tot de jongste pupillen, het damesteam, de veteranen en onze vrijwilligers. Per team komt er een aparte pagina in het fotoboek, dat verder ook vol met prachtige sfeerfoto’s van onze teams tijdens wedstrijden en trainingen zal staan.

De foto’s voor de voetbalplaatjesactie worden, volgens dit schema, op zondag 27 augustus genomen op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

In verband met de strakke planning is het noodzakelijk dat elk team UITERLIJK 15 minuten van tevoren klaar staat. Alle spelers moeten in volledig tenue (shirt, broekje, voetbalkousen en voetbalschoenen) op de foto. Indien een speler ook scheidsrechter is, wordt deze op dezelfde dag later nog een keer gefotografeerd bij de scheidsrechters (in scheidsrechterstenue)

Sponsormogelijkheden
Uiteraard is het voor bedrijven en ondernemers die V.V. “Steenbergen” een warm hart toedragen mogelijk om ook in het boek te verschijnen. Er zijn hierin verschillende opties mogelijk. De sponsorcommissie zal hierover binnenkort contact met beoogde sponsors op gaan nemen, maar mocht u naar aanleiding van dit bericht al direct interesse hebben, kunt u dit kenbaar maken via sponsoring@vvsteenbergen.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *