728x90ad
VV Steenbergen

Bonbonactie 2019

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2019 - 09/11/2019
Hele dag

Categorieën


Voor de 16e keer gaan weer van start met onze bonbonactie en deze keer met een heel specifiek doel; de nieuwe kleedkamers: eindelijk netjes verkleden én douchen. We kunnen beslist niet zonder jullie medewerking, dus gaan we samen aan de slag…

Onze vaste leverancier TOSCA gaat de bonbons weer leveren, dus de kwaliteit zit wel goed. Dit jaar zijn ze niet duurder geworden, dus vergeleken met de prijzen in de winkel, zijn ze echt goedkoop.

Neem even de moeite te nemen om bij buren, familie of collega’s de heerlijke bonbons aan te prijzen en ze (met lichte dwang) te laten bestellen. Zelf mag je uiteraard ook bestellen!

De actie zal voor de meeste mensen nog helder zijn, maar toch nog even wat extra informatie om het geheugen op te frissen.
Er kan op de bijgaande intekenlijst een keuze worden gemaakt uit
– een doosje van 1/2 pond voor € 4,75 en/of
– een doosje van 1 pond voor € 7,75

Van elk verkocht doosje bonbons komt een deel van de prijs ten gunste van onze vereniging. De verkoper vult op de voorzijde van de lijst de gegevens van de koper en het aantal verkochte doosjes in. Op de achterzijde van de lijst staat belangrijke informatie voor de verkoper. Kopieer deze of zet het in jouw agenda.

De bestellijsten moeten op zaterdag 9 november worden ingeleverd in de bestuurskamer van de sportkantine. We kunnen dan daarna de vele kilo’s bonbons gaan bestellen.

Samen gaan we weer voor een mooi resultaat en een top kleedruimte!

Met vriendelijke groeten en veel succes van de ‘bonboncommissie‘,
Marianne & Klaas de Wit
Telefonisch bereikbaar op: 06-20826458 (elke avond tussen 18.00 en 20.00 uur, behalve maandag)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *