728x90ad
VV Steenbergen

Algemene Leden Vergadering 2023

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/09/2023
20:00 - 23:00

Locatie
Kantine V.V. "Steenbergen"

Categorieën


Beste leden van V.V. ”Steenbergen”.

We zitten in het midden van de vakantieperiode. Dus het voetballen ligt even stil, maar ik weet dat jullie toch al weer aan het nieuwe seizoen denken.
Ondertussen zijn we druk bezig met de faciliteiten van het Sportpark. Het toegangspad en het plein tussen kantine en kleedkamers is reeds klaar en ziet er echt fantastisch uit.
Maar ook wordt er zeer hard gewerkt in de kantine. Nieuwe vloer, nieuw plafond, nieuwe toiletten en ook diverse aanpassingen in de keuken. Ik weet zeker dat jullie allemaal zullen zeggen: wat is het mooi opgeknapt!
Ook denkt het bestuur aan het nieuwe seizoen en traditioneel starten we dan met een ALV (Algemene Leden Vergadering). En we hopen dat jullie ALLEMAAL komen. En dat de kantine dan propvol zal zijn. Want er zal weer veel vertelt worden over diverse dingen waarover de leden kunnen beslissen. Want zoals jullie wel weten zijn we een ‘vereniging’ dat betekent dat de leden de ‘baas’ zijn en dat het bestuur de uitvoering moet doen. Wat we natuurlijk ook met veel energie willen en kunnen doen.
De agenda van deze ALV bevat de reguliere zaken zoals financiële situatie, begroting 2023/2024, vaststelling contributie, aanstelling nieuwe bestuursleden en veel andere punten. Het is dus kort terugkijken op het vorig seizoen maar vooral wat gaan of willen we gaan doen voor het komende seizoen.

Dus nogmaals, jullie zijn allen van harte welkom op vrijdag 15 september om 20:00. Noteer deze datum maar direct in je agenda of op je telefoon.

Tot dan,

Namens het bestuur,

Wim Roovers
Voorzitter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *