728x90ad
VV Steenbergen

Officiële opening nieuwe kleedkamers

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2021
18:30 - 20:00

Categorieën


Op vrijdag 8 oktober (om 19.00u) zal het nieuwe kleedkamergebouw officieel geopend worden, zodat de nieuwe kleedkamers vervolgens op zaterdag 9 oktober in gebruik genomen kunnen worden.

Slechts een halfjaar eerder startte de bouwcommissie in samenwerking met Bouwbedrijf Verkaart aan de sloop van het kleedkamergebouw. In deze periode is er door professionals (ook o.a. Madri Install Service) en vrijwilligers keihard gewerkt aan de realisatie van het nieuwe kleedkamergebouw, dat voldoet aan de huidige capaciteitseisen en duurzaamheid die in deze tijd past, met o.a. goede isolatie, verlichting op sensoren en zonnepanelen op het dak van het nieuwe gebouw.

Vaste volgers missen de laatste weken de updates op de website, dit omdat we nog niet te veel prijs willen geven van de ‘looks’ van het interieur.

Uitnodigingen
De uitnodiging voor de opening zijn reeds verzonden. Dit is zorgvuldig gedaan door het team dat al veel voor onze vereniging doet, maar we kunnen niet uitsluiten dat er mogelijk iemand vergeten is of een verkeerd mailadres is gebruikt. Mocht u menen recht te hebben op een uitnodiging voor de opening, kunt u zich richten aan: nieuwbouw@vvsteenbergen.nl

Let op: vanwege de op dit moment geldende maatregelen voor horeca, zullen we bij binnenkomst om een test-/herstel- of vaccinatiebewijs moeten vragen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *