728x90ad
VV Steenbergen

14e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2021 (afgelast)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/06/2021
Hele dag

Locatie
Sportpark Seringenlaan

Categorieën


Het bestuur van V.V. “Steenbergen” heeft in samenspraak met de Toernooicommissie helaas moeten besluiten om het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2021 af te gelasten.

De 14e editie van dit grootse, Internationale toernooi stond ingepland op zaterdag 19 juni, echter is vanwege de onzekerheid over de dan geldende beperkende maatregelen besloten om het toernooi ook in 2021 over te slaan.

Ruim anderhalve maand voordat het toernooi plaats zou vinden is er nog altijd grote onzekerheid over evenementen, waardoor de Gemeente Steenbergen hier binnen afzienbare tijd nog geen beslissing over zou kunnen nemen. Daarnaast is er ook grote onzekerheid over het doorgaan van de KNVB Regio Cup, die enerzijds als voorbode op de toernooien kon gelden, maar anderzijds ook met een speelronde ingepland stond op de toernooidatum.

Wel zouden de voorbereidingen getroffen moeten worden, hoewel er een bijzonder goed draaiboek ligt, moet er wel tijdig gestart worden om een toernooi te organiseren zoals bezoekende verenigingen dit mogen verwachten van onze toernooicommissie, die in de 13 voorgaande toernooien een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

De toernooicommissie bedankt de toegezegde deelnemers en sponsors voor het gestelde vertrouwen. Het toernooi zal in 2022 opnieuw ingepland worden, zodra de toernooicommissie de nieuwe datum bepaald heeft, vindt u dit direct op onze website.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *