Enquete Jonge Leeuwen ClubCard via onze dames1-speelster Romy Ernest

Dames1-speelster Romy Ernest is werkzaam voor de KNVB. In het kader hiervan heeft ze een enquête uitgezet, welke je hieronder vindt.

Beste voetballer/voetbalster,

Vanuit de KNVB willen wij graag weten wat jij en/of je ouders vinden van de Jonge Leeuwen ClubCard (de coolste fanclub van Nederland voor Oranjefans). Misschien ken je de Jonge Leeuwen ClubCard nog niet, maar middels deze enquête komen je er alles over te weten.

De enquête duurt ongeveer 5 minuten. Door deze enquête in te vullen maken je kans op leuke Oranjeprijzen, zoals een Oranjebal of Oranjepakketje. Daarnaast maakt de voetbalvereniging, met de meeste respondenten, kans op dat Dutchy en/of Kicky (de twee mascottes van Oranje) bij jou op de voetbalvereniging langskomt!

Ben je (ouder van een kind) tussen de 4 en de 14 jaar, vul deze enquête dan snel in. De winnaars krijgen uiterlijk vrijdag 7 mei bericht!

Groetjes,
Dutchy & Kicky