Enkele kantinevrijwilligers gezocht

Er komt met het voorjaar in aantocht weer een wat drukkere periode aan voor onze kantine. Diverse activiteiten zijn ingepland, doordeweekse wedstrijd worden ingepland en ook op wedstrijddagen in het weekend is de kantine weer wat langer geopend door het uitgebreide programma.

De diensten zijn altijd maar 2 á 3 uur lang en worden in overleg ingepland, zo kan iedereen zijn/haar steentje bijdragen op een prettige manier. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je zo snel mogelijk het certificaat IvA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) kan halen zodat je met een gerust gevoel achter de bar plaats kan nemen.

Kun je niet goed hoofdrekenen? Geen probleem: het kassasysteem en de pin-terminal zijn super makkelijk te gebruiken en de andere vrijwilligers maken je zo wegwijs achter onze bar of in onze keuken.

De kantinebeheerders zoeken hiervoor nog enkele handjes, zodat de huidige roosters ingevuld kunnen blijven worden en de diensten voor alle vrijwilligers maar enkele uren zullen duren, zodat je daarnaast nog genoeg tijd over hebt voor andere leuke dingen.

Wil je ons enthousiaste team helpen en je steentje bijdragen binnen onze vereniging? Meld je aan bij de bar of via het mailadres kantine@vvsteenbergen.nl