Eerste inschrijvingen Beachsoccer 2019 binnen

De eerste inschrijvingen voor Beachsoccer 2019 zijn binnen. Zo’n 10 teams hebben zich reeds aangemeld via beachsoccer@ziggo.nl

Wil je meedoen met je team? Stuur dan een e-mail met daarin je teamnaam en de namen van de spelers incl. geboortedatum (t.b.v. de indeling) naar beachsoccer@ziggo.nl

Een team bestaat uit een keeper en vier veldspelers (vijf spelers dus). Je mag onbeperkt wisselen dus wisselspelers in je team zijn ook welkom natuurlijk.

Verzamel je maten en/of vriendinnen en schrijf je nog in voor de vakantie begint! De Beachsoccer 2019 vindt dit jaar plaats op vrijdag, zaterdag en zondag van 6 tot 8 september tijdens de Jaarmarkt in Steenbergen.

Binnenkort volgt meer informatie over de speelschema’s!

Sportieve groet,
De organisatie

Meer informatie
Een team bestaat uit 5 spelers in het veld en wisselspelers. In de praktijk zien we dat teams vaak uit 6, 7 of 8 personen bestaan. Tijdens inschrijving vragen wij om een teamnaam, de namen en geboortedata van de spelers, dit laatste natuurlijk om een zo eerlijk mogelijke indeling te maken. Inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt € 10,00 per team (te voldoen op de eerste toernooi dag). Voor dit inschrijfgeld verzorgen wij als organisatie voor de deelnemers gratis pakjes drinken, wat chips, een appel en dergelijke.

Daarnaast verzorgen we tijdens de prijsuitreiking ook nog een gratis loterij met fantastische prijzen. De speeltijden, in het weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september, zijn:
Vrijdag 17:00 – 21:00
Zaterdag 12:00 – 21:00
Zondag 11:00 – 17:00

In principe zal voor alle jeugdcategorieën een apart toernooi worden georganiseerd, mits er voldoende animo is.

De teams uit de categorieën kabouters, F-categorie en E-categorie spelen op zaterdag en zondag. Wij houden altijd rekening met speelverplichtingen van de deelnemers bij hun eigen club. Indien nodig verplaatsen we wedstrijden naar een ander tijdstip.