728x90ad
VV Steenbergen

Een geslaagde laatste dag van het 90-jarig jubileum

Het was een bijzonder weekend voor VV Steenbergen, want de club vierde haar 90-jarig jubileum. Na een succesvolle vrijdag en zaterdag vol festiviteiten, was het op zondag tijd voor de laatste dag van het feestweekend. En ook deze dag was een groot succes!

De ochtend begon met walking voetbal, waarbij de deelnemers zichtbaar genoten van het spel en de gezelligheid. ’s Middags was het tijd voor een grote reünie voor alle oud-leden van VV Steenbergen. Het was indrukwekkend om te zien hoeveel mensen er waren, van jong tot oud. Er werden herinneringen opgehaald en oude foto’s bekeken. Sommige mensen hadden elkaar jaren niet gezien, maar het voelde ook alsof ze nooit waren weggeweest.

Het resultaat van de dag was de enorme opkomst van oude leden en andere betrokkenen bij de club. Het was bijzonder om te zien hoeveel mensen zich verbonden voelen met VV Steenbergen, zelfs na al die jaren. 

Het 90-jarig jubileum van VV Steenbergen was een groot succes. Het was een weekend vol festiviteiten en gezelligheid. De grote opkomst tijdens de reünie was een mooie beloning voor al het werk dat de club en haar vrijwilligers door de jaren heen hebben uitgevoerd. VV Steenbergen kan trots zijn op haar 90-jarige geschiedenis en de manier waarop het gevierd is. Op naar de 100 jaar!

 

*bekijk de beelden van het feestweekend uitgebreid terug op onze Instagram & Facebook

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *