Dansgroep Sjappoo maakt gebruik van Sportpark

V.V. “Steenbergen” vindt het belangrijk dat vereniging elkaar ook onderling steunen. Niet alleen voetbalverenigingen, maar ook de goede relatie met buurvereniging sv DIOMEDON en de Kleine Tour is hier een voorbeeld van. Ook dansschool Sjappoo zal de komende weken gebruik maken van de buitenruimte op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan, leidster Monique de Groot stelt zich hierbij voor:

Wij zijn Sjappoo, een dansschool in Steenbergen die normaal gesproken in ’t Cromwiel lessen. We hebben 7 groepen met elk een eigen leeftijd en dansstijl.

Je kunt ons kennen van optredens op de jaarmarkt, het jaarconcert van Volharding, tijdens carnaval en ga zo maar door. In de vorige lockdown hadden we een eigen buiten les locatie waarvan we helaas nu geen gebruik mogen maken, vandaar dat we onwijs dankbaar zijn dat we nu een tijdje op het sportpark mogen dansen!

Wij hopen dat iedereen dit alleen maar hartstikke gezellig vind, maar mocht er iets zijn zoals overlast van de muziek, kom het zeker eventjes overleggen!

Groetjes,
Monique de Groot

Sjappoo zal gebruik maken van het terras op de kantine of het veld achter de kantine. Wij hopen hiermee de dansgroep met een voor onze vereniging kleine moeite erg van dienst te kunnen zijn.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, kunt u dus altijd terecht bij leidster Monique de Groot, maar indien gewenst natuurlijk ook altijd bij het bestuur van V.V. “Steenbergen”: bestuur@vvsteenbergen.nl