Dames pakken onverslaanbaar de cup

Kruisland: Het damesteam van V.V. “Steenbergen” heeft hun ambities kenbaar gemaakt tijdens de Groot Steenbergen Cup. Alle wedstrijden werden met goed voetbal gewonnen. Zaterdagavond mochten de dames de cup in ontvangst nemen. Een prima voorbereiding voor de competitie die op zondag 23 september start.

De eerste avond van de 6de editie van het toernooi wonnen de blauwwitten vrij makkelijk (9-1) van vv Prinsenland. Vrijdagavond moesten zij twee keer aan de bak. NVS en de organiserende club werden respectievelijk met 4-1 en 1-0 aan de zegekar gebonden. Omdat SC Welberg al punten had gemorst, hadden de Steenbergse dames genoeg aan een gelijkspel. Toch wisten zij van de titelverdediger te winnen.

Met een 2-0 overwinning veroverden zij voor het eerst de Groot Steenbergen Cup, waarmee het de hegemonie van SC Welberg (4 jaar op rij) doorbrak. Een bijzonder prestatie, aangezien de overige teams allemaal in de 4e klasse spelen komend seizoen, SC Welberg zelfs in de 3e klasse.