COVID-19 maatregelen

Gelukkig worden er weer voetbalwedstrijden gespeeld op ons sportpark. Wij vinden het echter wel belangrijk dat deze wedstrijden op een verantwoorde en veilige manier bezocht en gespeeld kunnen worden.

Het uitgangspunt is dat door V.V. “Steenbergen” de regels en voorschriften vanuit de overheid worden gevolgd. Hierbij realiseren we ons dat deze situatie voor ons nieuw is en dat we, ondanks een goede voorbereiding, mogelijk niet alles hebben voorzien. Wij kiezen er dan ook voor om wekelijks te evalueren en waar nodig aanvullende maatregelen te nemen.

Op het sportpark van V.V. “Steenbergen” gelden alle deelnemers aan wedstrijden (dus spelers en technische staf) en voor toeschouwers/bezoekers richtlijnen welke nageleefd moeten worden. Alleen dan kunnen we zoveel mogelijk de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen.

Alle trainers/leiders van de V.V. “Steenbergen” teams zijn tijdens wedstrijden/trainingen tevens Corona coördinatoren. Zij zijn het aanspreekpunt voor problemen en/of vragen. Op het secretariaat kunnen zij terecht voor het kenbaar maken van deze problemen en/of vragen, zodat deze ook meegenomen kunnen worden en we regels en voorschriften in de week erna aan kunnen passen.

Een ieder blijft natuurlijk altijd zelf verantwoordelijk voor hun eigen houding in deze lastige tijd.
Kijk hier voor de Spelregels op ons Sportpark (versie 18-08-2020)

Kijk hier voor de Spelregels in onze kantine (versie 18-08-2020)

De belangrijkste punten:
– Houd 1,5 meter afstand
– Heeft u klachten? Blijf thuis!
– Gebruik je gezonde verstand
– Maximaal 250 toeschouwers

Houd je hierbij aan de volgende regels:
– Het spreekt voor zich dat je thuisblijft bij gezondheidsklachten;
– Op het sportpark houden we vanzelfsprekend 1.5 meter afstand van elkaar, gebruik daarom alle zijdes van het veld om dit te kunnen borgen.
– We laten maximaal 250 toeschouwers bij een wedstrijd toe. Het kan dus zijn dat de toegang wordt geweigerd als dit aantal is bereikt;
– Volg de richtlijnen welke op posters staan wanneer de sportkantine wordt bezocht. Alleen zitten is toegestaan en volg de route welke middels markeringen is aangegeven. – Indien er geen zitplaatsen meer zijn dan wordt allen toegang verleend om iets te bestellen en direct mee te nemen;
– Betaal bij voorkeur met pin of contactloos;
– Geef elkaar, zodra de wedstrijd is afgelopen, de ruimte zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier het sportpark kan verlaten.

Meer regels en richtlijnen voor het op een verantwoorde manier bezoeken van ons sportpark vind je hier: Algemeen protocol verantwoord sporten

Wij zijn blij dat er weer gevoetbald kan worden en rekenen erop dat iedereen zich aan bovenstaande regels houdt en bovenal zijn/haar gezonde verstand gebruikt!