COVID-19 maatregelen

Nieuwsbericht 9 december 2021:

Beste leiders/trainers,
De kantine is zaterdag 11 december helaas gesloten, maar het wedstrijdsecretariaat is gewoon open voor ondersteuning, thee/limonade, uitslagen, etc. Dus heb je vragen of zelfs tips, is de aangekondigde kleedkamer bezet, zijn er problemen tijdens een wedstrijd of anderszins, kom gerust langs.
Wedstrijdsecretariaat, Marianne en Klaas de Wit

Update 15 november 2021:

Deze maatregelen gelden bovenop de maatregelen per 12 november!!
• Op sportaccommodaties zijn alle personen welkom die een rol hebben bij het organiseren van trainingen en/of wedstrijden.
• Er is wederom geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.
• Sportkantines en terrassen mogen open tot 20.00 uur.
• Er wordt dus gecontroleerd op CTG voor toegang tot binnenruimtes (zie info 12 november)

Extra info voor bezoekende verenigingen:
Voor wat betreft het aantal ouders/begeleiders die per uitspelend jeugdteam het terrein als ‘chauffeur’ mogen betreden. Beperk in deze situaties de aanwezigheid van ouders/begeleiders tot het noodzakelijke om spelers op onze wedstrijdlocatie te krijgen.
Indicatie:
• JO7 – 1 ouder per kind en 2 teambegeleiders
• JO8 t/m JO10 – 4 begeleiders
• JO11 t/m JO12 – 6 begeleiders
• JO13 t/m JO17 – 8 begeleiders

De sportkantine is open. Houd u a.u.b. aan de hier geldende maatregelen.

Extra info voor supporters/ouders vv Steenbergen teams:
Als kinderen sporten op de eigen accommodatie dan vallen de chauffeurs niet onder de teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd. De allerkleinsten mogen wel naar het veld begeleid worden.

Update 12 november 2021:

Voor het veldvoetbal blijft het sporten voor iedereen toegankelijk. Dat is goed nieuws, vanwege de positieve invloed op onze gezondheid en vanwege de ontmoetingen die bij onze vereniging kunnen blijven plaatsvinden.

Tegelijkertijd vereist het aangescherpte beleid van de overheid ook aanpassingen op het sportpark van V.V. “Steenbergen”. En dat vraagt dus om aanpassingsvermogen van ons allemaal: spelers, trainers, vrijwilligers en toeschouwers.

V.V. “Steenbergen” houdt zichzelf aan de regels van de overheid. Dat betekent dat wij iedereen vanaf 18 jaar die onze sportkantine, het terras of de kleedkamers wil betreden, gecontroleerd zal worden op een geldig Corona toegangsbewijs.

Daarnaast gelden uiteraard op ons sportpark de algemene regels omtrent corona:
• Dringend advies om 1,5 meter afstand te houden voor en na het sporten
• Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent. Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn
• Schud geen handen
• Was vaak en goed je handen
• Hoest en nies in je elleboog