Competitie-indelingen zaalvoetbalteams bekend gemaakt

De competitie-indelingen van de zaalvoetbalteams zijn vrijdag 22 juli bekend gemaakt. Voor de 3 ingeschreven herenteams van Steenbergen weinig nieuws onder de zon; het 1e elftal dat in de topklasse uitkwam is gestopt, evenals het 2e elftal. Enkele van deze spelers zullen wel actief blijven maar zowel Steenbergen 1 als Steenbergen 2 (het oude 3e elftal) zullen uit gaan komen in de 1e klasse, waarin het 2e en het 3e al uit kwamen.

Het nieuwe 3e (vorig seizoen zaal4) greep net naast de titel en blijft daardoor in de 2e klasse uitkomen, alle teams van Steenbergen spelen de thuiswedstrijden op vrijdag. Helaas missen we de dames in dit overzicht, hoewel 3 teams dolgraag door wilden, bleek er na het afvallen van 2 teams in de competities geen animo bij andere verenigingen waardoor deze competitie niet door kan gaan in seizoen 2022/2023. De loting voor het bekertoernooi in het zaalvoetbal volgt volgende week, op vrijdag 29 juli wordt de tegenstander bekend, op zaterdag 30 juli het programma van de 1e ronde.

De indelingen zijn als volgt:
1e klasse: BOZV/Autobedrijf Haisch 1, Cluzona’74 1, Kanja/’t Hart van Gastel 1, Kanja/’t Hart van Gastel 2, Rimboe 1, Rimboe 2, Steenbergen 1, Steenbergen 2 & ZVVR/Metsj Point 3.
2e klasse: Cluzona’74 2, Cluzona’74 3, Cluzona’74 4, FC Flamingo 1, FC Flamingo 2, Kanja/’t Hart van Gastel 3, zvv Lotus 1, zvv Lotus 2, NVS 1, Prinsland 2, Rimboe 3 & Steenbergen 3.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.