728x90ad
VV Steenbergen

Bonbonactie

Al 11 (na)jaren lang organiseert de bonboncommissie deze bonbonactie. In oktober gaan alle leden, jong en oud, aan de slag om zoveel mogelijk bonbons te verkopen.

Heel Steenbergen (en omstreken) wordt voorzien van deze lekkernijen, verzorgd door Tosca, en V.V. “Steenbergen” kan bijzonder leuke dingen doen met de opbrengst. De bestellingen wordt begin november opgenomen en voor het Sinterklaasfeest nog geleverd, een logistieke actie van jewelste!

De topverkopers worden natuurlijk extra in het zonnetje gezet na afloop van de actie!

Houdt de website in de gaten wanneer de actie voor dit kalenderjaar weer van start zal gaan.

Voor het 17e achtereenvolgende jaar starten we weer met de bonbonactie. We gaan een mooie bijdrage leveren aan de nieuwe kleedkamers, die er nu zeker gaan komen. We hopen dus dat iedereen zijn uiterste best gaat doen om veel bonbons te verkopen. 1 pond kost slechts € 8,50 (winkelwaarde € 14,-) en een half pond € 5,25.

De bestellijsten en instructies zijn inmiddels uitgegeven (via de leiders én de site), op 31 oktober moeten deze weer worden ingeleverd en op 21 november kunnen de bonbons in de kantine worden opgehaald.

Dan heb je ruimschoots de tijd om de bonbons rond te brengen bij jullie klanten en het geld te innen. Op 12 december wordt het geld (digitaal) ingeleverd in de kantine. We wensen iedereen veel succes met de verkoop en wellicht is het resultaat dit jaar weer net zo mooi of zelfs mooier als vorig jaar (ca. € 3.500)

Marianne & Klaas de Wit
Bonboncommissie V.V. “Steenbergen”