Bijdrage Rabobank Coöperatiefonds aan nieuwbouw kleedkamers

Via het Rabobank Coöperatiefonds heeft V.V. “Steenbergen” een bijdrage van liefst € 5.000,- tegemoet mogen zien voor de verwezenlijking van extra duurzaamheidsstappen bij de nieuwbouw van de kleedkamers.

Wat is het Rabobank Coöperatiefonds?
De Rabobank is een coöperatie en keert daarom een deel van haar winst uit aan projecten die het culturele en maatschappelijke leven in het werkgebied van de leden verbeteren. Bij donaties is geen tegenprestatie nodig.

De themagroep Coöperatiefonds bepaalt welke aanvragen worden toegewezen. Deze themagroep bestaat uit ledenraadsleden. De ledenraad behartigt het belang van klanten en leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Doordat we vele aanvragen ontvangen is de omvang van de maatschappelijke impact mede bepalend voor het wel/niet toekennen van een donatie.

Een bijdrage vanuit het Rabobank Coöperatiefonds bedraagt minimaal € 750,- en maximaal € 10.000,-. U wordt via e-mail van het besluit op de hoogte gebracht.