Bestuur & hoofdtrainer Peter van Poortvliet ondertekenen nieuwe overeenkomst

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is de overeenkomst voor seizoen 2023/2024 met hoofdtrainer Peter van Poortvliet ondertekend. Onder toeziend oog van bestuursleden Gerard de Heer (seniorenzaken) en Jasper van Tilburg (penningmeester) was het voorzitter Wim Roovers die de ambities bekrachtigde met een stevige handdruk en nadat alle vier de handtekeningen
opgedroogd waren kon de champagne (nogmaals) ontkurkt worden op de Nieuwjaarsreceptie.

De komende tijd gaat het bestuur met de overige stafleden rondom de tafel om in vroegtijdig stadium de begeleiding bekend te maken en daarmee de voorwaarden te scheppen om de huidige spelersgroep te kunnen behouden en eventueel zelfs nog te kunnen versterken met enkele blauw-witters die nu elders spelen.

V.V. “Steenbergen” en Peter van Poortvliet verlengen overeenkomst
Hoofdtrainer Peter van Poortvliet staat ook in seizoen 2023/2024 voor de groep bij V.V. “Steenbergen”. Zowel de hoofdtrainer, het bestuur als de selectie en begeleidingsstaf zijn tevreden over de nieuw ingeslagen weg.

Na de verloren nacompetitie vorig seizoen, werd er onder leiding van de nieuwe aangestelde hoofdtrainer Peter van Poortvliet afgelopen zomer een sterk verjongde selectie samengesteld. Dit team maakt een goede ontwikkeling door en is blij met de duidelijkheid die de huidige technische staf schept en de rust die Peter langs het veld uit straalt.

Op zijn beurt ziet Peter ook volop mogelijkheden met het huidige team, dat nog lang niet is uitgeleerd en dat met enkele gerichte (ervaren) versterkingen zeker 3e klasse waardig zal worden. Samen met het bestuur wordt er hard gewerkt aan de voorwaarden om dit te faciliteren.

Na de winterstop zal het team samen met Peter de race om nacompetitieplaatsen in de zaterdag 4e klasse C vervolgen, op dit moment staat het op een gedeelde 4e plaats met zicht op de koplopers maar ook met DVO’60 op eenzelfde aantal punten en Baronie en The Gunners kort achter zich. De doelstelling is uitgesproken om in seizoen 2024/2025 in de 3e klasse uit te komen.