Bestuur heeft nieuw (aspirant) bestuurslid Jeugdzaken: Marjoleine van Nijnatten

Marjoleine van Nijnatten heeft zich beschikbaar gesteld als bestuurslid Jeugdzaken, nadat ze een bestuursvergadering en een overleg met de jeugdcommissie heeft bijgewoond.

Marjoleine is werkzaam in het basisonderwijs in Bergen op Zoom, maar is een rasechte Steenbergse.

Ruim 10 jaar was Marjoleine actief in het bestuur van de tennisvereniging Steenbergen (TVS) als bestuurslid Jeugdzaken en ook als vicevoorzitter, en daarvoor al als lid van de jeugdcommissie.

Echter heeft ze na al die jaren aan TVS te kennen gegeven dat ze zichzelf niet meer herkiesbaar ging stellen voor een nieuwe termijn, maar dat ze graag haar talenten wilde gaan gebruiken bij een andere sportvereniging.

Het bestuur van VV Steenbergen is dan ook erg vereerd dat ze bij ons de functie van bestuurslid jeugdzaken wil oppakken.

Uiteraard zal haar bestuursfunctie nog bekrachtigd moeten worden in de volgende ALV.

Marjoleine zal dus de voorzitter van de jeugdcommissie worden en hiermee de jeugd gerelateerde zaken ook direct in het bestuur bespreekbaar kunnen maken.

Een van de eerste zaken die opgepakt gaan worden is het actualiseren van het Jeugd beleidsplan (de huidige versie is van 2017) en dit zal onderdeel worden van een Algemeen beleidsplan van VV Steenbergen voor zowel jeugd als senioren (inclusief selectie).

Marjoleine, heel veel succes en plezier in deze nieuwe bestuursfunctie!