Bestel het boek ‘Kampioensvirus langs de lijn’

Eind vorig jaar kwam het boek ‘Kampioensvirus langs de lijn’ uit. Dit boek is geschreven door Arnoud Frericks uit Bergen op Zoom. Met zijn eerste boek ‘Op de proef gesteld’ won hij de aanmoedigingsprijs ‘Boekgoud’. Zijn nieuwe boek gaat over voetbal en wel over een bekende vereniging.

Het boek is geschreven over de JO17-6 van MOC’17, maar op deze plaats had elk willekeurig jeugdteam kunnen staan. Het boek gaat over het reilen en zeilen van het team dat het roer omgooit, na seizoenen van tegenslag en ploeteren onderaan de ranglijst. Ze worden minder braaf en raken zowaar verwikkeld in een titelstrijd, met alle avonturen die hierbij horen op dit niveau.

Lezers (doelgroep voetballiefhebbers onder de oudere jeugd & ouders/begeleiders) kunnen een herkenbaar boek verwachten met veel humor over wat ons allemaal is overkomen of mogelijk nog gaat gebeuren: de eenzame trainer die moet coachen en fluiten tegelijk, tegenstanders met verdacht veel dispensatiespelers, scheidsrechters die de regels vrij interpreteren, vlak voor de aftrap ontdekken dat je die dag maar negen spelers hebt, etcetera. En dan toch de moed erin houden!

Het boek is hier te bestellen, kost slechts € 9,95 (excl. Verzendkosten) en goed om te weten is dat we met schrijver Arnoud Frericks overeen zijn gekomen dat een deel van dit bedrag ten goede komt aan onze vereniging.