728x90ad
VV Steenbergen

AVIA ClubSparen

Eind 2017 startten V.V. “Steenbergen” & AVIA Tankstation Cuelenaere met het AVIA ClubSparen. Leden van V.V. “Steenbergen” sparen iedere tankbeurt, op vertoon van hun verkregen Spaarpas, enkele punten voor V.V. “Steenbergen”. Uw tankbeurt wordt hierbij uiteraard niet duurder, de enige handeling is het tonen van uw Spaarpas.

Alle gespaarde punten worden bij elkaar opgeteld en periodiek uitgekeerd aan de vereniging, waarbij het aantal punten uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid getankte brandstof:
1) Per 5 liter* wordt 1 digitaal spaarpunt uitgekeerd, op de gezamenlijke Clubspaarkaart die in beheer van de vereniging is. Een gemiddelde tankbeurt levert dus al snel 6 punten op.
2) Elke 100 spaarpunten is € 2,- waard. Deze spaarpunten kunnen door V.V. “Steenbergen” worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Een snelle rekensom zegt u dan inderdaad dat u ‘maar’ circa € 6,- per jaar/seizoen bij elkaar spaart, maar de kracht van deze ClubSpaarActie zit hem juist in het collectief. Wanneer 100 leden meedoen is dit dan ook al € 600,- per seizoen, met als enige moeite het meenemen én tonen van je Spaarpas. We gaan er natuurlijk voor om alle 250 bestelde spaarpassen uit te delen aan ‘actieve’ leden, die veelvuldig bij AVIA zullen tanken.

Om de contributie zo laag mogelijk te houden, in combinatie met de diverse werkzaamheden die de komende tijd uitgevoerd zullen moeten worden, hopen we dat veel leden zich aansluiten bij dit initiatief en we op een constante stroom van spaarpunten kunnen gaan rekenen. Uiteraard is V.V. “Steenbergen” blij dat AVIA Tankstation Cuelenaere deze samenwerking aan gaat en de vereniging op deze manier wil gaan steunen.

Nog geen Spaarpas, maar u tankt wel bij AVIA Cuelenaere en zou ons graag helpen? Stuur een bericht naar penningmeester@vvsteenbergen.nl en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een Spaarpas krijgt. De spaarpassen zijn ook verkrijgbaar achter de bar in onze kantine.

* = Kan verschillen per AVIA tankstation, bij AVIA Tankstation Cuelenaere is het 1 punt per 5 liter