728x90ad
VV Steenbergen

Ambitieus V.V. “Steenbergen” start met Jong Steenbergen

Een groot deel van de JO19-1 wordt deze zomer overgeheveld en gaat samen met enkele JO17-1 spelers en enkele spelers van het voormalige zondag2 het nieuwe zaterdag2 worden, dat als jonge talentenpool achter zaterdag1 gaat fungeren als 2e selectieteam.

Er gaat geprobeerd worden zo hoog mogelijk in te stromen in de reserve klasses, om ook de wekelijkse afvallers van het 1e elftal, dat een selectie van 21 spelers heeft, zo veel mogelijk weerstand te kunnen blijven bieden. Daarnaast zullen de spelers van zaterdag2 ook in aanmerking komen om overgeheveld te worden naar zaterdag1, afgelopen seizoen trainden diverse jongens vanuit de JO19-1 al mee met het 1e elftal.

Op die manier komt er een optimale samenwerking tussen het 1e en 2e elftal, met zeker voor de nabije toekomst ook genoeg mogelijkheid tot doorstroming naar het 1e elftal. De 2e selectie zal getraind gaan worden door Marc van der Wegen, geassisteerd door Nico van Schilt.

Zaterdag3
De kern van zondag2 van de afgelopen seizoenen zal, permanent aangevuld met enkele doorstromende junioren en nieuwe spelers en wekelijks aangevuld met afvallers vanuit de 1e en 2e selectie, het nieuwe zaterdag3 gaan vormen. Hiervoor kunnen we nog enkele spelers gebruiken, de huidige selectie tot zo ver vindt u onderstaand.

Voorlopige selectie zaterdag2: Sebastiaan Stoop, Mortaza Alawi, Rick Augustijn, Nathan van Beers, Tijn van Broekhoven, Rens Cooijman, Dennis Duijvelaar, Lucas van Geloven, Sam Hartog, Roy Iriks, Robin van Kaam, Sjoukat Khan, Dyllan Lucassen, Wouter Sloekers, Wouter Stolk, Twan Uitdewilligen, Marcel Vaissaire & Gio van der Wegen.

Voorlopige selectie zaterdag3: Lennart Boot, Ben Bosch, Thomas de Bruin, Nils van Dijk, Thomas van Dijk, Krijn Gelderblom, Danny Kolkhuis Tanke, Vincent Mosmans, Jelle Neelen, Joep van Sittert, Martin Tonchev & Maarten Veraart.

Lagere teams
Het huidige zaterdag2 wordt zaterdag4, zaterdag4 wordt zaterdag5 en zaterdag3, dat 10 seizoenen terug als zaterdag2 het eerste seniorenteam op zaterdag vormde, zal zaterdag6 worden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *