Albert Heijn zoekt ballenjongens- en meisjes

Ben of ken jij een jongen of meisje tussen de 12 en 16 jaar die onze helden van het Nederlands elftal naar de overwinning wil helpen? Geef hem of haar op via deze link en misschien worden zij Albert Heijn ballenjongen of -meisje bij één van de komende interlands. Let op: hiervoor heb je wel toestemming van je ouders/begeleiders nodig.

Supporter van voetballend Nederland
Albert Heijn staat midden in de samenleving. En daardoor voelen en snappen we als geen ander wat Nederland beweegt. Wat Nederlanders enthousiast maakt. Wat Nederland samenbrengt en uniek maakt. Het hebben van ambitie, alles halen uit je talent, doorzetten, volharden, klein doen, groot denken en het genieten van vooruitgang en succes. Dat vinden we allemaal terug in de meest populaire sport van Nederland: voetbal. Daarom zijn we partner geworden van de KNVB. Als supporter van voetballend Nederland zijn we er voor iedereen die zelf voetbalt, vrijwilligers op de clubs, fans langs de lijn en thuis.