Aanmeldingen 14e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2022 stromen binnen

Vorige week zaterdag meldden we al via de Facebook-pagina van het Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi dat de nieuwe datum bekend was en dat Schipluiden aanmeldingen 39 en 40 voor zijn rekening nam, een week later staat de teller al op 67 deelnemers voor de editie van 2022.

Clubs als GVVV (Veenendaal), RKVV Roosendaal, BVV Barendrecht, Alliance, RBC (beide Roosendaal), METO (Hoogerheide), The Gunners (Breda), SV Poortugaal, Prinsenland (uit het naburige Dinteloord) en Alliance’22 (Haarlem) melden zich afgelopen week aan.

Daarnaast is de verwachting dat veel oud deelnemers zich op een later moment nog aanmelden. Uiterlijk 1 november wil de toernooicommissie de definitieve indelingen bekend hebben.

Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar: toernooien@vvsteenbergen.nl
Graag onder vermelding van uw club, team en niveau.