40 jarig bestaan Supportersvereniging

Zaterdag 28 mei was het eindelijk weer zo ver, de feestavond van de Supportersvereniging en ons 40 jarig bestaan!

We zijn deze avond begonnen met een kort stukje algemene leden vergadering waarbij we onze twee nieuwe bestuursleden hebben voorgesteld aan de leden, hierbij werd nog gevraagd of er bezwaar was op de benoeming van deze nieuwe bestuursleden en dat was er gelukkig niet. Daarom zal vanaf heden Levi van der Ree de nieuwe Secretaris zijn van de Supportersvereniging en is Erik Verstrepen benoemd tot nieuw bestuurslid.

Na de toespraak van onze voorzitter Jack van der Ree werden wij nog blij verrast als bestuur zijnde door de voorzitter van de voetbalclub Wim Roovers. Ter gelegenheid van ons 40 jarig bestaan hebben wij een mooie vlag mogen ontvangen met daarop een mooi nieuw logo, dat logo zal daarom vanaf heden ons nieuwe logo zijn van de Supportersvereniging!

Na het officiële gedeelte werd de barbecue geopend door de nieuwe leden van verdienste die aanwezig waren namelijk door Rob Driessen en Xander Burggraaff. De avond verliep verder zeer positief, de DJ (djfunnysound) begon in de middag al na de wedstrijd van het eerste met draaien en heeft er met zijn muziek mede voor gezorgd dat de avond was voorzien van leuke muziek. Tijdens de avond heeft iedereen die zich had aangemeld lekker genoten van het vlees van de barbecue en werd er ook zeker genoeg genuttigd in de kantine.

Vanwege ons 40 jarig bestaan hebben we de loterij anders aangepakt dan normaal, voor alle leden die aanwezig en aangemeld waren hebben we een mooie prijs geregeld. Iedereen kreeg één lotje en hiermee kon je een mooie mini barbecue winnen van Big Green Egg, mede door Greeneggtotaal.nl gesponsord. De Winnaar van deze mooie prijs was Stijn van Merode, nogmaals gefeliciteerd met deze prijs en we hopen dat je er veel plezier van mag hebben!

Wij van het bestuur van de Supportersvereniging willen iedereen die aanwezig was bedanken voor deze geweldige avond en we zien jullie graag volgend jaar weer terug op de volgende feestavond!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.