728x90ad
VV Steenbergen

2022 start met nieuwe bordsponsors bij V.V. “Steenbergen”

Het nieuwe jaar is bij V.V. “Steenbergen” gestart met 2 nieuwe bordsponsors. Zowel langs het hoofdveld (Steenbergen Bouw en Installatie) als het kunstgrasveld (Poelier Vugts). Daarnaast heeft Zijderlaan Transport het ‘oude’ bord vervangen door de nieuwe huisstijl, dit bord is nog wel te vinden op de vaste locatie op de rand van het terras bij de kantine.

Steenbergen Groep
Doordat de verschillende disciplines onder 1 dak zijn verzameld kunnen wij altijd snel handelen. Al vanaf het eerste begin kunnen wij de benodigde expertise betrekken bij een project, zodat alle benodigde input direct beschikbaar is.

Wij geloven in kwaliteit, daarom werken wij met hoge kwaliteit materialen en goede vakmensen. Goede service is voor ons vanzelfsprekend. De dienstverlening van de Steenbergen Groep bestaat uit 4 takken: Beveiliging, Bouw, Duurzaamheid & Elektrotechniek.

Zijderlaan Transport
Professionele speler in de wereld van Transport en Logistiek – Zijderlaan heeft zich ontwikkeld als een sterke en professionele speler in de dynamische wereld van transport en logistiek. Deze ontwikkeling heeft mede kunnen plaatsvinden door kansen, bedreigingen en ontwikkelingen in de huidige turbulente markt continue kritisch te analyseren. Door ons voortdurend te richten op onze kernwaarden (kwaliteit, veiligheid, ketenregie en duurzaamheid) is (en wordt) gericht geïnvesteerd. Deze positieve beweging heeft geleidt tot logistieke optimalisatie van ons totale dienstenpakket.

Poelier Vugts
Het meeste vlees uit onze winkel komt uit eigen slachterij. Waarbij we de dieren zoveel mogelijk bij vaste leveranciers uit onze eigen regio halen, zodat door de korte transporttijden er zo weinig mogelijk stress ontstaat, wat ten goede komt aan het dierenwelzijn en dus ook aan de kwaliteit van het vlees. Daarna worden onder de juiste omstandigheden en voortdurende controles door onze eigen bedrijfskeurders en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit de dieren geslacht. Daardoor leveren wij kwaliteitsvlees, waarvan de herkomst bekend is en dagelijks vers wordt verwerkt. Dit is uniek, omdat wij één van de weinige overgebleven zelf slachtende poeliers in Nederland zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *