1e selectie op teamweekend naar Avenhorn

Afgelopen weekend (19 t/m 21 januari) is de selectie op teamweekend geweest naar Avenhorn. In een mooie en ruime groepsaccommodatie, rustig en landelijk gelegen hebben de spelers en staf zich prima weten te vermaken.

De spelersraad, die zoals elk jaar de organisatie voor hun rekening hadden genomen. Hadden er weer een hele belevenis van gemaakt.

Vrijdag werd er na het diner afgetrapt met een spelletjesavond. Op het programma stonden na het bekend maken van de teams een quiz (onder leiding van quizmaster Sebastiaan Stoop), bekertje wippen, stoeltjes stapelen en het oud Hollands sjoelen. Het was al gelijk een geweldige avond met veel gezelligheid en uiteraard veel strijd.

De volgende ochtend stip om 10.00uur zat eenieder netjes aan de ontbijttafel. De staf verzorgde het ontbijt en de master van de eitjes (elftalleider Rob Driessen) zorgde mede voor een goede bodem om de dag door te komen.

Dat was ook wel nodig want rond de klok van twaalf uur werd er afgereisd naar Aalsmeer voor een onderling indoor beachvolleybal toernooi. Wederom een strijd en passie volle middag. Maar onder leiding van de uitstekende arbitrage (Kai Heshof & Nathan van Beers) was er weinig ruimte voor discussies.

Terug bij de accommodatie was het eigenlijk weer direct zeer sfeervol want onze benjamin (Lars de Wit) zorgde voor een prima geluidje dit weekend. (Het was ook wel fijn dat elke nacht Rob wel jarig is geweest)

‘s Avonds werd er een bezoek gebracht aan het AFAS stadion waar het duel tussen AZ – PEC Zwolle (2-2) op het programma stond. Helaas was de wedstrijd niet om aan te gluren en de kou speelde ook wel een grote rol zodat het extra afzien was. Maar ondanks alle tegenslagen werd er weer een gezellig uitje van gemaakt.

Na de wedstrijd werd er koers gezet richting het centrum van Alkmaar. Hier heeft men zich kostelijk vermaakt tot in de late uurtjes.

Ook op zondag weer stipt een ieder om tien uur aan het ontbijt. Al viel dat voor sommige niet mee met als uitschieter Leo. Die daarom ook werd getrakteerd op een staande ovatie toen het hem was gelukt om koers te zetten richting de ontbijttafel.

Na het opruimen en inpakken van de koffers is door aanvoerder Xander het geslaagde weekend afgesloten.

De selectie heeft genoten en is klaar om de tweede helft van het seizoen in te gaan. Men zal alle zeilen nog moeten bijzetten om in de bovenste regionen van de competitie te blijven acteren.
Maar als men dezelfde passie en strijd als tijdens het teamweekend laat zien dan moet dit helemaal goed komen.

Graag wil de selectie de onderstaande sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van het teamweekend.

• Foresco Pallet Recycling
  • ⁠Smits’ Chocolatier