Zonovergoten Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag

Op een zonovergeten Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag zijn liefst 400 leden van onze vereniging op de gevoelige plaat vastgelegd, voor de Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie, die op 21 oktober start. Goed nieuws voor degene die niet konden, op woensdag 30 augustus tussen 19.30u en 20.30u is er alsnog de mogelijkheid om op de foto te gaan voor dit mooie fotoboek.

De teams en ouders leerden elkaar na de fotosessie beter kennen tijdens diverse spelletjes en een wedstrijd tussen de ouders en kinderen. De oudere jeugd ging aan de slag tijdens een onderling voetvolleytoernooi. Dit alles mede mogelijk gemaakt door naamgever Bruijns Glas en Schilderwerken, maar ook door Tuinbouwbedrijf 4Evergreen en Albert Heijn Achterberg, dat zorgde voor de nodige consumpties voor de jeugdteams.

Om 14.00u speelde vervolgens Steenbergen zondag2 tegen SC Feyenoord zondag2, dat ietwat verlaat arriveerde maar vervolgens wel een gelijkspel afdwong, na een doelpunt van Vincent Mosmans (een fraaie aanval eindigde bij hem) ging Steenbergen nog wel met een voorsprong rusten, na rust werden enkele treffers afgekeurd vanwege vermeend buitenspel, waardoor de Rotterdamse bezoekers op gelijke hoogte konden komen door een directe vrije trap.

Foto’s van de dag…klik dan hier!