Zondag 27 augustus: Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag & foto’s voetbalplaatjesactie

Op zondag 27 augustus 2017, tijdens het laatste weekend voor de start van de bekerwedstrijden, zal V.V. “Steenbergen” de Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag voor seizoen 2017/2018 organiseren.

De precieze invulling volgt later nog, maar het is heel belangrijk om deze datum in de agenda’s te blokkeren: naast de Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag zal op deze datum de hele vereniging op de foto gaan voor de voetbalplaatjesactie bij Albert Heijn Achterberg, zie hiervoor onderstaande mededeling:

Albert Heijn Achterberg heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Albert Heijn Achterberg is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

De droom van deze V.V. “Steenbergen”-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere V.V. “Steenbergen”-leden zijn vanaf oktober dit jaar verkrijgbaar bij Albert Heijn Achterberg in Steenbergen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zondag 27 augustus een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er een schema opgesteld, dat via de clubcoördinator bij de trainers/leiders terecht zal gaan komen.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.
Mis deze unieke kans niet!

Verder zal op deze zondag het 2e elftal vriendschappelijk spelen (14.00u) tegen SC Feyenoord (zaterdag)3.