Zondag 27 augustus Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off Dag

Op zondag 27 augustus ‘trapt’ de jeugd het seizoen officieel af op de Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag. Op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan zullen alle teams verwacht worden tijdens deze dag.

Na de kennismaking van de trainers en leiders met de ouders van de kinderen, zullen er diverse activiteiten op het programma staan. Het traditionele ouder-tegen-kind-voetbal én een spelcircuit (JO7 t/m JO13) zullen deze laatste dag voor de start van het nieuwe schooljaar een bijzonder leuk karakter geven, waarop de nieuwe spelertjes elkaar direct leren kennen.

Vanaf 10.00u starten de eerste teams, zij gaan eerst op de foto voor de Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie en een teamfoto voor de website, waarna ze dus aan de slag gaan op het spelcircuit. Na een welverdiende pauze zullen ook de ouders hun kicksen onder binden, hopelijk zijn de spelers niet te vermoeid en kunnen zij de wijze lessen van papa en mama in de praktijk brengen tegen ze. Het schema voor de totale Kick-Off dag vindt u hier.

In de middag zal er voor de JO15 t/m JO19 ook een activiteit zijn, terwijl om 14.00u Steenbergen zondag2 een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen SC Feyenoord 3. De senioren zullen ’s middags ook op de foto gaan voor de Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie, dit aparte schema vindt u hier.

Albert Heijn Achterberg Voetbalplaatjesactie
In het najaar van 2017 organiseert V.V. “Steenbergen” in samenwerking met sponsor Albert Heijn Achterberg een fantastische actie: vanaf zaterdag 21 oktober krijg je V.V. “Steenbergen”-voetbalplaatjes bij besteding van je boodschappen bij de Albert Heijn Achterberg (m.u.v. tabak & alcoholische producten).

Je kunt hiermee dus de gehele vereniging sparen: van het eerste elftal tot de jongste pupillen, het damesteam, de veteranen en onze vrijwilligers. Per team komt er een aparte pagina in het fotoboek, dat verder ook vol met prachtige sfeerfoto’s van onze teams tijdens wedstrijden en trainingen zal staan.

De foto’s voor de voetbalplaatjesactie worden, volgens dit schema, op zondag 27 augustus genomen op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan.

In verband met de strakke planning is het noodzakelijk dat elk team UITERLIJK 15 minuten van tevoren klaar staat. Alle spelers moeten in volledig tenue (shirt, broekje, voetbalkousen en voetbalschoenen) op de foto. Indien een speler ook scheidsrechter is, wordt deze op dezelfde dag later nog een keer gefotografeerd bij de scheidsrechters (in scheidsrechterstenue)

Sponsormogelijkheden
Uiteraard is het voor bedrijven en ondernemers die V.V. “Steenbergen” een warm hart toedragen mogelijk om ook in het boek te verschijnen. Er zijn hierin verschillende opties mogelijk. De sponsorcommissie zal hierover binnenkort contact met beoogde sponsors op gaan nemen, maar mocht u naar aanleiding van dit bericht al direct interesse hebben, kunt u dit kenbaar maken via sponsoring@vvsteenbergen.nl.