Zaterdag 9 juni: 12e Albert Heijn Achterberg Internationaal Jeugdvoetbaltoernooi

Op zaterdag 9 juni vindt het 12e Albert Heijn Achterberg Internationaal Jeugdvoetbaltoernooi plaats op het Gemeentelijk Sportpark in de Seringenlaan. Liefst 39 vereniging doen mee (72 teams) op dit toernooi, in het ochtendprogramma zien we 20 JO12/JO13-teams en 12 JO7-teams, ’s middags komen de JO8 t/m JO11 in actie.

Uit de regio zien we onder andere NVS, vv Prinsenland, DVO’60, MOC’17, vv Zwaluwe, rkvv METO, Cluzona, RBC en rksv Halsteren. Uit alle windstreken komen er teams: uit Zeeland zien we vv Kloetinge, Zeelandia-Middelburg, sv Walcheren, WHS en RCS, uit Zuid-Holland zien we grote verenigingen als FC Binnenmaas, bvv Barendrecht, IJVV de Zwervers en VOC (Rotterdam), maar ook VVSB (Noordwijkerhout), BSC’68 (Zoetermeer), Excelsior’20 en vv Kethel-Spaland (beide Schiedam). Maar het is sv Houten dat het verste zal reizen, maar evenals vorig jaar de reis met plezier zullen maken.

Buiten West-Brabant zien we ook diverse andere teams uit onze provincie, vv Beek Vooruit, TVC Breda en OJC Rosmalen. Ook vanuit onze Zuiderburen zal er een afvaardiging zijn: VV Ternesse uit het Belgische Wommelgem zal met de JO7 afreizen naar Steenbergen.

Buiten de wedstrijden zal er nog voldoende vertier zijn voor alle deelnemers: het snelheidsschieten, een springkussen én een bijzondere activiteit: ‘Dart schieten’. Daarnaast zal behalve de kantine ook nog een andere locatie worden ingericht waar diverse versnaperingen te halen zijn, als ook aardbeienverkoop én een loterij met vele en fantastische prijzen (o.a. 2x 4 kaartjes voor een Eredivisie duel van NAC Breda)

1. Roeland Verbeet

14 mei 2018 at 17:59

Goedenavond,

Onze JO12-1 (2e klasse) zou graag mee willen doen aan jullie toernooi. Is dat nog mogelijk?

Gr.

Roeland Verbeet
    Commissie Vrijwilligers, Sportiviteit & Respect VV Bavel

• jasper van tilburg

15 mei 2018 at 07:10

Goedemorgen Roeland,

Op dit moment zijn er helaas geen overgebleven plaatsen (meer). Mocht er eventueel nog een last minute afmelding zijn, zullen we jullie in gedachte houden!

Met vriendelijke groet,
      Jasper van Tilburg