Voorbereiding Steenbergen zondag2 bekend

Met 3 aansprekende tegenstanders heeft nieuwbakken trainer Tim van der Ree een aantrekkelijke voorbereiding voor elkaar gekregen. Op dinsdag 15 augustus zal er voor het eerst getraind worden, waarna op zondag 20 augustus geoefend zal worden tegen een combinatie van spelers van het eerste en tweede van Lepelstraat. De aftrap zal om 12:00 uur zijn. De wedstrijd tegen MOC’17 2 komt hierdoor te vervallen, maar zij worden wel bestreden op zondag 17 september in het kader van het bekertoernooi.

Vervolgens wordt er op zondag 27 augustus (aftrap 14.00u) wederom thuis geoefend, dit keer tegen het nieuwe zaterdag3 team van SC Feyenoord. De Rotterdammers speelden tot afgelopen seizoen op zondag, maar het eerste elftal was enkele jaren geleden al naar de zaterdagcompetitie overgestapt. Op deze dag zal op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan ook de Bruijns Glas en Schilderwerken Kick-Off dag plaats vinden én worden alle leden gefotografeerd t.b.v. de voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Achterberg.

Op zondag 3, 10 en 17 september zal er gebekerd worden, tussendoor wordt er op donderdag 7 september thuis om 20.00u tegen FC Moerstraten 1 gespeeld. Vorig seizoen werd er ook 2 keer geoefend tegen de zondag 5e klasser, tweemaal bleek Steenbergen 2 de sterkere maar een zekerheid was dit allerminst. FC Moerstraten zag enkele spelers vertrekken, terwijl het met Thomas Mangelaars voor het eerst sinds tijden een ander gezicht voor de groep heeft staan. De voormalig assistent-trainer van hoofdklasser Halsteren volgt na 21 jaar Pierre van Hal op, wat ongetwijfeld een frisse wind door de selectie zal doen waaien. Op dinsdag 12 september gaat Steenbergen op bezoek in Numansdorp, waar om 20.00u tegen NSVV 2 wordt gespeeld.

Zondag 20 augustus, 12.00u: V.V. “Steenbergen” 2 – Lepelstraat combi 1 en 2 (oefen)
Zondag 27 augustus, 14.00u: V.V. “Steenbergen” 2 – SC Feyenoord za3 (oefen)
Zondag 3 september, 11.30u: Roosendaal 4 – V.V. “Steenbergen” 2 (beker)
Donderdag 7 september, 20.00u: V.V. “Steenbergen” 2 – FC Moerstraten 1 (oefen)