Versterking team Groen Onderhoud gezocht

Met de vele neerslag én de toch wel regelmatige zonneschijn groeit de bebossing op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan deze zomer weer enorm hard. Hoewel V.V. “Steenbergen” al enkele jaren een beroep kan doen op enkele kundige én trouwe leden van het ‘Team Groen Onderhoud’, zoeken zij nog hulp. Op zowel maandag-, woensdag- als vrijdagochtend werken zij aan het groen op het sportpark, zodat het naast toonbaar ook gezond blijft.

Daarnaast worden er ook diverse andere klussen op het sportpark uitgevoerd: zo is er kortgeleden nog gewerkt aan de dug-outs op veld 3.

Heeft u interesse om te komen helpen? Of eens te kijken of het iets voor u is? Je bent zeker welkom op 1 van deze ochtend langs te lopen, maar kunt ook reageren via bestuur@vvsteenbergen.nl