728x90ad
VV Steenbergen

Verlenging contract Albert Heijn Achterberg met 3 jaar voor jeugdtoernooi V.V. “Steenbergen”

Toernooisponsor Martin Achterberg heeft bevestigd om het contract van Albert Heijn Achterberg aangaande de sponsoring van het Internationale Jeugdvoetbal Toernooi met 3 jaar te verlengen tot en met de 15e (jubileum)editie van het succesvolle Internationale Jeugdvoetbal Toernooi van V.V. “Steenbergen”.

Hiermee is de toekomst van een van de meest populaire jeugdtoernooien uit de regio Zuidwest Nederland gegarandeerd tot en met tenminste seizoen 2020/2021. Vele teams uit Steenbergen en de wijde omtrek van Zuid-West Brabant kunnen dus nog zeker 3 jaar genieten van dit mooie sportevenement, dat voor veel teams als ideale seizoensafsluiter dient

Namens de toernooicommissie is Jan Heshof zeer verheugd met dit nieuws en bedankt Albert Heijn Achterberg namens V.V “Steenbergen” voor dit vertrouwen! Naast de sponsoring van het jaarlijkse Internationale Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi is de supermarkt ook sponsor van diverse andere evenementen van V.V. “Steenbergen”, zoals onder andere het jeugdkamp. Eerder dit seizoen was er ook de gezamenlijke Voetbalplaatjesactie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *