728x90ad
VV Steenbergen

Veranderingen uiterlijk kantine

Gedurende de winterperiode is er behoorlijk geklust in en rond de kantine. Met name de onderhoudsploeg, die doorgaans op het sportpark bezig is maar in de winter een stuk minder werk heeft, heeft zich behoorlijk ingespannen om diverse dingen aan te pakken, samen met Formido Steenbergen.

Eerder al was er een kassasysteem op proef, dat behouden blijft én waaraan inmiddels een pin-terminal gekoppeld is zodat de gasten vanaf nu contactloos en via de reguliere PIN kunnen betalen.

Daarnaast was ook de bestuurskamer al voorzien van een nieuw laag verf en nieuwe stopcontacten, met dank aan Klaas de Wit. In de kantine is de loungebank verder aangekleed en had Bruijns Glas- en Schilderwerken voor stickers op de toiletdeuren en de deur van de bestuurskamer gezorgd.

Tijdens de winterstop is de onderhoudsploeg hiermee verder gegaan. Alle bordeauxrode kleuren zijn vervangen door blauw of wit, boven de bar is dit stuk opnieuw betimmerd, de radiatoren zijn opnieuw wit gespoten en ook de binnen kozijnen hebben weer een lik verf gekregen.

 

Daarnaast zijn de al gestoffeerde barkrukken (met medewerking van ReStyle Zeilmakerij & Stoffeerderij) opnieuw gestoffeerd en zit er nog meer in het verschiet:
– Steigerhouten statafels (mede mogelijk gemaakt door NVS Techniek & zaterdag2-speler Sven de Kock)
– Invulling muur boven loungebank (met medewerking van Fuji Color)
– Rolgordijnen voor alle ramen in kantine
– Diverse kleine, energiebesparende maatregelen en aanpassingen (mede mogelijk gemaakt door Brabant Installatie Techniek)
– Nieuwe, draadloze, microfoons (met medewerking van de Supportersvereniging & B-Special Fx)
– Verplaatsing muziekcomputer (met medewerking van B-Special Fx)

Zoals u ziet hebben we voor veel aanpassingen de handen ineens kunnen slaan met diverse bestaand en nieuwe sponsors, waar we ze natuurlijk hartelijk voor willen danken.

Mocht u ook denken van waarde te kunnen zijn tijdens diverse aanpassingen, of nog een idee hebben waar u al tijden mee rondloopt, horen wij het natuurlijk graag (kantine@vvsteenbergen.nl)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *