Vanaf heden AA Drink in kantine

Het assortiment sport- en energiedranken in onze kantine is aan het einde van seizoen 2017/2018 gewijzigd: vanwege de overname van het merk Extran ging hun serviceniveau richting (sport)verenigingen flink omlaag en dus is er gekozen om in te gaan op een aanbieding van United Soft Drinks. Dit bedrijf heeft als bekendste merken: Raak, Bar-Le-Duc & AA Drink.

Dit hield in dat er een wijziging in de merken én een klein gedeelte van het assortiment plaats heeft gevonden. De vertrouwde Extran-koelkast is vervangen door een nieuwe koelkast, die ergonomisch gebruiksvriendelijker is voor onze barvrijwilligers en daarnaast ons assortiment op ooghoogte toont, zodat u direct ziet welke verschillende (sport)dranken en smaken we hebben.

Het assortiment is wat uitgebreid: diverse smaken AA Drink, alsmede drie smaken Bar-Le-Duc water en de toevoeging van enkele populaire sportwaters uit het aanbod van United Soft Drinks. Met deze uitbreiding hopen we eenieder vóór, ná en tijdens de wedstrijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mist u iets in onze kantine of heeft u tips? Dan horen wij het natuurlijk altijd graag (kantine@vvsteenbergen.nl)