728x90ad
VV Steenbergen

V.V. “Steenbergen” en Marco Ernest gaan voor 5e seizoen

V.V. “Steenbergen” is verheugd u te melden dat de samenwerking met hoofdtrainer Marco Ernest ook in seizoen 2018/2019 voortgezet wordt. Hoofdtrainer, bestuur en vooral de selectie van V.V. “Steenbergen” wilden de samenwerking graag met nog een jaar verlengen.

In het eerste seizoen aan de hand van Marco Ernest werd V.V. “Steenbergen” direct kampioen in de 4e klasse B, waarna het de afgelopen jaren ook zeker goed mee draaide in de 3e klasse. Na een 5e plaats in het eerste seizoen in de 3e klasse A, werd vorig seizoen zelfs een nacompetitieticket bemachtigd door de 3e plek veilig te stellen. In de eerste ronde van de nacompetitie werd Steenbergen na penalty’s uitgeschakeld door het Oosterhoutse SCO, dat promoveerde en inmiddels op de 9e plaats in de 2e klasse staat.

Seizoen 2017/2018 werd aanvankelijk zwakker begonnen maar een reeks van 3 overwinningen zorgde ervoor dat men zich nu terugvindt in de brede middenmoot, met zeker nog uitzicht op een subtop- en dus nacompetitieplaats. De selectie en de Halsterse hoofdtrainer zien nog altijd voldoende vooruitgang én potentie om ook in seizoen 2018/2019 met elkaar samen te werken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *