V.V. “Steenbergen” dankt Cable Partners

Enige tijd geleden is de oprit van het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan een tijdje opengebroken. De gemeente Steenbergen ging een nieuwe elektro kabel leggen voor aparte voeding voor DIOMEDON en V.V. “Steenbergen”.

Hier is door de vereniging direct op ingesprongen door in dezelfde gleuf ook een nieuwe aansluiting voor internet en kabeltelevisie. Het wachten is helaas nog altijd op het kabelbedrijf dat e.e.a. moet aansluiten, zodat we in de kantine binnenkort KPN kunnen vervangen door Ziggo en naast de gesloten WiFi (bestuurskamer) ook een open WiFi-verbinding krijgen voor de gasten in de kantine.

Voor deze aansluitingen heeft sponsor Cable Partners een bijzonder mooie aanbieding gedaan, waardoor zowel sv DIOMEDON als V.V. “Steenbergen” tegen een sterk gereduceerde prijs een kleine 400 meter aan kabel geleverd kregen, met levering en service van dezelfde hoge kwaliteit als alle overige klanten ook gewend zijn van deze partij.

Het bestuur van V.V. “Steenbergen” dankt Cable Partners voor deze samenwerking!