Toernooien nieuws

Eerste uittoernooien seizoen 2017/2018 bekend

Met een toernooi bij Strijen en een Internationaal toernooi in Bensheim (Duitsland) voor de JO15-1 en het Rood Wit U10 Tournament kwalificatietoernooi voor de JO11-1 zijn de eerste inschrijvingen van V.V. “Steenbergen”-teams op toernooien bevestigd.

De JO15-1 zal in het Pinksterweekend (18 t/m 21 mei) naar Duitsland afreizen voor een internationaal toernooi, op zaterdag 2 juni gaan ze naar vv Strijen voor toch in ieder geval een interprovinciaal toernooi.

Op 2 juni gaan ook diverse andere teams op pad: de JO11-2 en JO8-1 spelen bij vv Kloetinge, terwijl de JO7-1, JO10-1 en JO13-2 naar FC Binnenmaas gaan.

De JO11-1 gaat op zaterdag 31 maart (Paasweekend) juist strijden om een plaats te verdienen op het grootste internationale U10 Tournament bij Rood-Wit in Sint Willebrord. Met diverse andere regionale JO11-teams strijdt het om 3 plaatsen op een groots toernooi op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Voor de editie van 2018 heeft Rood-Wit inmiddels al vele clubs vastgelegd van wie de topclubs Paris Saint Germain (Frankrijk), Juventus (Italië), RSC Anderlecht (België), Besiktas (Turkije) en Tottenham Hotspur (Engeland) het meest in het oog springen.

V.V. “Steenbergen” teams ook interesse?
Zelf ook interesse om een toernooi te spelen? Meldt dit dan bij Tim van der Ree (toernooien@vvsteenbergen.nl), dan kijkt hij welke toernooien er (nog) beschikbaar zijn!

Interesse in het toernooi bij V.V. “Steenbergen”?
Er zijn nog enkele plaatsen vrij op het 12e Albert Heijn Achterberg Jeugdvoetbaltoernooi 2018