728x90ad
VV Steenbergen

Tim van der Ree nieuwe trainer zondag2

De 27-jarige Tim van der Ree zal met ingang van seizoen 2017/2018 de nieuwe trainer van zondag2 worden.

Het bestuur ziet in Tim van der Ree de geschikte kandidaat, om na zeker 10 jaar training/leiding te hebben gegeven aan diverse jeugdteams, van toegevoegde waarde te kunnen zijn om de ingeslagen weg met zondag 2 te vervolgen. Tim heeft aangegeven blij te zijn met het in hem gestelde vertrouwen. Naast de sportieve uitdaging en de mogelijkheid zich persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen, kijkt Tim erg uit naar de hernieuwde samenwerking met spelers die in voorgaande jaren deel uitmaakten van de A-selectie. In welke klasse Tim van der Ree start is nog niet bekend, daar het 2e elftal zich geplaatst heeft voor de nacompetitie.

De huidige trainer van zondag 2, Geert van Koulil heeft aan het begin van het huidige seizoen reeds kenbaar gemaakt aan het bestuur om uit te gaan kijken naar een opvolger voor hem. Geert startte in seizoen 2012/2013 al trainer van het 2e elftal, in seizoen 2014/2015 nam Corné de Regt het stokje van hem over, maar daar hij vanwege veranderingen werk- en privésfeer zijn trainersschap niet meer voort kon zetten, is Geert in de zomer van 2015 teruggekeerd van V.V. “Steenbergen”. Vorig seizoen werd hij met het team kampioen in de reserve 3e klasse, dit seizoen zal hij zeker nog twee extra duels aan het roer staan, aangezien het 2e elftal de nacompetitie in gaat.

Het bestuur is Geert zeer erkentelijk voor zijn inzet de afgelopen jaren (vier seizoenen), wenst hem het allerbeste voor de toekomst én hoopt hem natuurlijk nog regelmatig langs de lijn te mogen begroeten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *