728x90ad
VV Steenbergen

Start werkzaamheden rondom sportpark

Zoals de oplettende bezoekers én de mensen die de Seringenlaan af rijden inmiddels al wel opgevallen is, is Aannemingsbedrijf Den Ouden namens de Gemeente Steenbergen gestart met werkzaamheden op het sportpark.

Er wordt op de plaats van het oude trainingsveld tussen het hoofdveld en veld 4 een extra parkeerplaats gerealiseerd, om de parkeerproblemen op zaterdagen én rondom de diverse toernooien en andere grootse activiteiten op het Gemeentelijk Sportpark aan de Seringenlaan nu definitief tot het verleden te laten behoren. Dit trainingsveld werd al enkele jaren niet meer verhuurd (en dus ook niet meer gebruikt), terwijl het er ook niet naar uit zag dat dit in de toekomst weer zou gaan gebeuren.

Er worden 66 parkeervakken aangelegd op de parkeerplaatsen met de daarbij behorende openbare ruimte zoals trottoirs, verlichting en groen. Dit is onderdeel van Fase 1 van de werkzaamheden in Steenbergen-Zuid.

Het is de bedoeling om met de werkzaamheden aan het parkeerterrein eind augustus klaar zijn, uitgezonderd de aansluiting op de weg. Deze planning is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden en onder voorbehoud van bijzondere omstandigheden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *