Sponsormogelijkheden

Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de sponsor kent de v.v. ”Steenbergen” vele mogelijkheden, die allemaal de kern van sponsoring raken
– Imagovorming of imagoverbetering
– Naamsbekendheid binnen de regio creëren of vergroten
– Extra publiciteit
– Tonen van maatschappelijke betrokkenheid

Hoofdsponsor
Uitgebreid pakket aan reclame mogelijkheden, waaronder naamsvermelding op de (sport)kleding van de selectie-elftallen en meerdere reclame borden.

Clubsponsor
Aantrekkelijk pakket aan reclame mogelijkheden, waaronder naamsvermelding op de (sport)kleding van geselecteerde elftallen.

Bordsponsor
Keuze uit bord reclame op het hoofdveld en/of kunstgrasveld en/of gebouw.

Balsponsor
Wedstrijdbord in de kantine en vermelding in het wedstrijdprogramma.

Activiteiten sponsor
Ondersteunen van jeugd- en/of senioren voetbal- en niet-voetbal activiteiten.

Kledingsponsor
In overleg één van de teams door de sponsor voorzien van een kledingpakket.

Materiaalsponsor
Legio mogelijkheden waarbij de vereniging ondersteund wordt met materialen of diensten.

Pannakooisponsor
Binnenkort krijgt de Pannakooi een vaste plek op het sportpark, waardoor er extra sportbeleving wordt gecreëerd, met unieke mogelijkheden om reclame uitingen.

Wall of Fame
Dit voorjaar (2016) met een ludieke actie om de uitstraling van de V.V. “Steenbergen” nog leuker te maken; wij introduceren: ‘The Wall of Fame’ !
Met de mogelijkheid voor iedereen om je naam, de naam van je team, de familie of bedrijf te vereeuwigen op een tegel in deze ‘Wall of Fame’.
Op de tegel wordt de door u gekozen tekst of logo gedrukt en deze zal vervolgens op onze “muur” worden geplaatst.